Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Uw woning, mijn zorg
Makelen is een vak. Onderdeel hiervan is een goede marketing. Grimme Makelaardij is naast de technische en juridische zaken van uw verkoop hier dan ook bewust mee bezig. Waarbij ik telkens bedenk waarmee ik u beter van dienst kan zijn bij de begeleiding van de verkoop van uw woning?
 
Uw makelaar
Gevoel is het wezen van het proces van verkoop van uw woning. Een deel van wat er speelt in het contact tussen u als verkoper en mij als makelaar bestaat uit emotie. Een woning is een verhaal. Uw verhaal. Een levensverhaal van herinneringen, van gebeurtenissen, van vreugde en verdriet. Zo krijgt u te maken met slechts één makelaar die u intern en extern bij alle zaken die de aankoop van een woning betreft begeleidt. Korte directe lijnen, gericht op het beste resultaat. Edwin Grimme is uw klankbord in het totale aankoopproces van de woning.

Details
Als geen ander kent Grimme Makelaardij de kleine details waar het vaak om draait bij de verkoop van uw woning. Grimme Makelaardij bemiddelt al sinds 1998 in de aan- en verkoop van onroerende zaken in Zuid-Oost Drenthe. Met de juiste expertise en met de intentie u als koper alle zorg te ontnemen. Niet vanuit de luie bureaustoel, maar actief, innovatief en betrokken.

Makelen is een vak
Als Makelaar zet ik de nodige middelen in om voor u een optimale prijs te realiseren. En dat gaat verder dan alleen een bord in de tuin. De verkoop van de woning, het stylen van uw woning, het begeleiden van de aankoop van de nieuwe woning, de keuze van de energieleverancier, de hypotheek en verzekeringen. Ik kan u helpen met alle aspecten die bij uw verhuizing komen kijken

Communicatie
Met inzet van de modernste communicatietechnieken als een website, YouTube, Twitter en Facebook blijft Grimme Makelaardij trouw aan het principe dat écht makelen eerst en vooral mensenwerk is. Het gaat om u.

Financieel maatwerk en v.v.e. beheer
Dankzij de samenwerking met Mira Planning kunt u bij Grimme Makelaardij profiteren van de expertise van een goed financieel adviseur. Tevens heeft Mira Planning de juiste kennis in huis van een vereniging van eigenaars (appartementen). De financieel adviseur weet vakkennis te combineren in zijn taak om voor u de beste opties op korte en langere termijn te berekenen. Maatwerk waar u werkelijk iets aan heeft.