Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Home sweet home
Het belangrijkste van alles: u moet vooral genieten van uw huis. Precies de goede woning op precies de goede plaats. Om elke dag opnieuw van te genieten.

Details
Als geen ander kent Grimme Makelaardij de kleine details waar het vaak om draait bij de aankoop van uw woning. Grimme Makelaardij bemiddelt al sinds 1998 in de aan- en verkoop van onroerende zaken in Zuid-Oost Drenthe. Met de juiste expertise en met de intentie u als koper alle zorg te ontnemen. Niet vanuit de luie bureaustoel, maar actief, innovatief en betrokken.

Uw makelaar
Zo krijgt u te maken met slechts één makelaar die u intern en extern bij alle zaken die de aankoop van een woning betreft begeleidt. Korte directe lijnen, gericht op het beste resultaat. Edwin Grimme is uw klankbord in het totale aankoopproces van de woning.

Communicatie
Met inzet van de modernste communicatietechnieken als een website, YouTube, Twitter en Facebook blijft Grimme Makelaardij trouw aan het principe dat écht makelen eerst en vooral mensenwerk is. Het gaat om u.

Financieel maatwerk en v.v.e. beheer
Dankzij de samenwerking met Mira Planning kunt u bij Grimme Makelaardij profiteren van de expertise van een goed financieel adviseur en de juiste kennis van het beheer in alle facetten van een vereniging van eigenaars (appartementen). De financieel adviseur weet vakkennis te combineren in zijn taak om voor u de beste opties op korte en langere termijn te berekenen. Maatwerk waar u werkelijk iets aan heeft.