Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Sterrenkamp 1 in Emmen 7811 HA

Sterrenkamp 1

7811 HA Emmen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

EEN FANTASTISCHE PLEK OM TE WERKEN EN ONDERNEMEN
Volledige multifunctionele commerciële ruimte op uw wens en maat in het centrum van Emmen op A1 locatie met eigen parkeerplaats(en). De ruimte’s worden u turn key aangeboden. U meubileert uw eigen ruimte en kunt aan het werk. Voor u en uw klanten is het gebouw toegankelijk via een centrale entree aan de voorzijde. In het gebouw zijn momenteel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1000 m² In units vanaf 1 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

EEN FANTASTISCHE PLEK OM TE WERKEN EN ONDERNEMEN
Volledige multifunctionele commerciële ruimte op uw wens en maat in het centrum van Emmen op A1 locatie met eigen parkeerplaats(en). De ruimte’s worden u turn key aangeboden. U meubileert uw eigen ruimte en kunt aan het werk. Voor u en uw klanten is het gebouw toegankelijk via een centrale entree aan de voorzijde. In het gebouw zijn momenteel meerder bedrijven actief. Zoals Academie Mercuur, AdviCo Advies en Bentum Dragtstra Makelaars. Als gebruiker zou u zelf ook zaken kunnen doen en/of zelfs een partnership kunnen opbouwen met deze actieve bedrijven waarbij een soort van kruisbestuiving kan plaatsvinden. Jonge internetondernemers of starters zijn ook welkom. De huurprijs is nader overeen te komen.

De entree is rolstoel vriendelijk en v.v. automatische toegangsdeuren met een tochtportaal. Verder zijn uw naaste buren De Rabobank, Het voormalig kantongerecht, voormalig Postkantoor en vele winkels. Naast het gebouw zal in de nabije toekomst een entree komen naar het toekomstige stadspark. Het kantoor kenmerkt zich door veel glas. U heeft op deze ramen de mogelijkheid voor reclame in uw huisstijl.
De te huren ruimten zijn netjes afgewerkt, gestoffeerd en v.v. systeemplafond met verlichting. Kabelgoten met elektra- en netwerk aansluitingen. Deze zijn allen bereikbaar via een centrale hal. Er zijn parkeermogelijkheden rond het gebouw van waar u via de voor- en achter entree toegang heeft tot het gebouw. In overleg kunt u één of meerder parkeerplaatsen gebruiken. Verder is er een moderne en grote toiletgroep aanwezig naast de hoofdentree welk u deelt met de overige gebruikers.
Via de servicekosten geniet u mee van de alarminstallatie, verwarming, elektra, glasbewassing, verzekering, gemeentelijke belastingen, afvalverwerking, onderhoud en schoonmaak intern en extern. Als extra kunt u in overleg gebruik maken van een grote vergaderruimte in het gebouw.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1000 m² Perceeloppervlakte 1325 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1 m² Locatie Stadscentrum/dorpskern, Stadskern, Winkelcentrum Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1000 m²
In units vanaf
1 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Airco
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.