Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Regio Drenthe

Regio Drenthe

Koopprijs € 60.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Een goed lopende snackbar/cafetaria in het centrum van Emmen op een A locatie met een vrij grote passantenstroom in de straat. Het aanbod betreft de overname van de inventaris met goodwill. Met het verzorgde interieur en de goed onderhouden apparatuur kunt u de zaak met gemak voortzetten. Voor de zaak is ruimte voor een terras. De glazen pui geeft een lage drempel naar de verkoopruimte en balie....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 23 m²
Lees meer

Omschrijving

Een goed lopende snackbar/cafetaria in het centrum van Emmen op een A locatie met een vrij grote passantenstroom in de straat. Het aanbod betreft de overname van de inventaris met goodwill. Met het verzorgde interieur en de goed onderhouden apparatuur kunt u de zaak met gemak voortzetten. Voor de zaak is ruimte voor een terras. De glazen pui geeft een lage drempel naar de verkoopruimte en balie. Achter het gebouw is buitenruimte voor logistiek, afvalverwerking en 1 parkeerplaats behorende bij het gehuurde. Tevens is er een extra berging in het gebouw beschikbaar voor opslag van voorraad etc. Een deel van het terras/buitenruimte is overdekt. De snackbar is o.a. uitgerust met een frituur met 6 pannen, softijs en milkshake machine, sausenbar, afzuigkap, meerdere koelingen, diepvriezers en opslagruimte. De eigenaar is zelf werkzaam in het bedrijf met hulp van parttime personeel. De snackbar geeft een goede jaaromzet met een gezonde ratio tussen kosten en opbrengsten. Deze informatie is op bij serieuze belangstelling beschikbaar.

Door de locatie heeft u hier klandizie van vaste en spontane klanten zoals omwonenden, mensen werkzaam in de omgeving (kantoren, winkels, gemeentehuis etc.) en passanten. De bezoekersstroom wordt hier mede veroorzaakt door het grote winkelbestand van het centrum, het centrumplein als hang-out, Wildlands, Atlas theater en voormalige dierenpark/toekomstig stadspark in de directe omgeving. De leegstand van de winkelruimten aan de andere zijde van de straat wordt binnenkort in zijn geheel gevuld met kleding retail. De verdieping boven deze winkelruimten is een ontwikkel locatie waar binnenkort gestart wordt met de verbouw van de 1e verdieping en de bouw van een 2e verdieping beide met woonappartementen. Deze nieuwe situatie in de straat zal de passantenstroom naar alle waarschijnlijkheid gaan vergroten. Verder ligt de locatie, in of nabij, jaarlijks terugkerende evenementen zoals koningsdag, C’est la Vie, De Gouden Pijl, Alles Kids in Drenthe en vele kleinere evenementen. Deze evenementen hebben grote bezoekersaantallen. Veel passanten zijn ook toeristen welke (in)direct het centrum van Emmen bezoeken.

Emmen is een plaats in de provincie Drenthe. Het is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Emmen. De kern van Emmen telt ca. 60.000 inwoners. De gehele gemeente telt ca. 108.000 inwoners. Emmen vervult een centrumfunctie in de regio en daarbuiten.

Indeling:
Open voorgevel met buiten terras, verkoopruimte met balie, achter de balie gelegen keuken, kitchenette, voorraadruimte, toilet en achter-entree naar buitenruimte en doorloop naar parkeerplaats (toegang via Kerkpad).

Bijzonderheden:
- bedrijfsruimte ca. 23m²
- overname huurovereenkomst of nieuwe huurovereenkomst in overleg verhuurder
- huur bedrijfsruimte met berging, buitenruimte en parkeerplaats €862,53 excl. btw per maand
- geen verplichtingen aan derden, inrichting en inventaris eigendom uitbater
- omzet en gegevens bedrijfsresultaat alleen bij serieuze interesse in te zien
- datum overname in overleg
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 60.000,- kosten koper Aanvaarding Per 01-06-2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Cafetaria Totale oppervlakte 23 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station Op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Drenthe
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 80.000,-
Sector
Fastfoodsector
Type
Cafetaria, restaria
Terras
Ja
Horecaruimte
23 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.